Pages

Thursday, January 8, 2009

Fire...


I Shot this phenomena during my last vacation @ Cenang Beach, Langkawi

...dunno how they do it but its amazing...

~~~~~
dare to kiss a cat?.. what about a king cobra? trrr trrr...
see em' in my next entri..:p

11 comments:

Fly said...

hai bro...fantastic!! kagum aku..xspecially gambar abang api yang last tu..cayalah bro....

Dodon said...

Tu aku curik2 shot masa dorang main-main api kt Pantai cenang, dah malam tu.. balik bilik je wife aku bebel kuar malam2 kihkih..

azza_irah said...

dodon..
azza ada masa tuh ngn sorang lagi blogger..lia..
kami duk atas pasir kat situ tgk abg api tuh wat ptnjukan...iskk..

Daddy Cool said...

Fantastic moment bro...last paling happening!

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

Hey!! its kewl ooo!! lov the pictures.. lov ur experiences.. sa pun suka kalu tinguk performance2 mcm ni tu.. :D

DrSam said...

nice shots. suka shot-shot camni. dramatik gitu.

Mogen Ali Rico said...

bro..
shoot utk scene malam den tak pandai..camner nak control utk snap gambar2 mcm nie yer

BuDakHutaN said...

Chantek tu bro...
efek dari pergerakan api yang brader tu wat... cool

Mell_f said...

wow,santik!

Dodon said...

Thanks for the positive comments on 'Fire'..

I did not use tripod for the shot, i use the batang kelapa as a support (tripod) hehe.. Azza nampak kut?..

Tny said...

Waahh.. cantek..
Nicely captured :)